کرونا باعث اختلال در عملکرد قلب می‌شود-راهبرد معاصر
قتل سه خواهر توسط برادر در بروجرد / قاتل دستگیر شد پرسپولیسی‌ها خواهان اخراج درویش شدند سپاهان قهرمان سوپرجام ایران شد ببینید/ پوتین: آرزوی بهترین‌ها را برای رهبر ایران داریم ببینید/ استقبال رسمی ولادیمیر پوتین از مسعود پزشکیان در کاخ کرملین ببینید/ ادای احترام پزشکیان در میدان سرخ مسکو ببینید/ آرزوی بغض‌آلود ابراهیم نبوی در شب پیروزی پزشکیان در انتخابات ۱۴۰۳ سانحه هوایی مرگبار در کره جنوبی؛ پَر و خون در هر ۲ موتور هواپیما پیدا شد رابطه اوباما و همسرش شکرآب شده؟ / اوباما به سراغ همسر سابق برد پیت رفت؟ درگیری حسینی و رضاییان در اردوی استقلال / صدای کاپیتان استقلال را همه شنیدند برنامه بازی‌های فوتبال امروز جمعه ۲۸ دی ۱۴۰۳ + جدول ۱۵ زمین‌لرزه در ۳ نقطه فارس طی امروز رخ داد وقوع زلزله ۴.۷ ریشتری «وحدتیه» در استان بوشهر انفجار بقایای جنگی در ایلام ۲ مصدوم بر جا گذاشت صدور دسته چک از ۳۰ دی ماه منوط به ثبت اطلاعات در سامانه املاک و اسکان شد

کرونا باعث اختلال در عملکرد قلب می‌شود

بر اساس تحقیقات جدید کرونا باعث ایجاد اختلال در عملکرد قلب می شود.
تاریخ انتشار: ۱۸:۳۰ - ۲۳ تير ۱۳۹۹ - 2020 July 13
کد خبر: ۵۰۴۵۸

به گزارش راهبرد معاصر  کرونا باعث ایجاد اختلال در عملکرد قلب می شود. محققان قلب بریتانیا بر اساس بررسی که بر روی 1200 اسکن افراد کرونایی انجام دادند متوجه شدند که کرونا بر عملکرد قلب این افراد اختلال ایجاد کرده است. این در شرایطی است این افراد در گذشته هیچ مشکل قلبی نداشتند.  این دانشمندان اعلام کردند از 8  ازمایش انجام شده یک نفر دچار اختلالات قلبی شده است.

 

اثر مخرب کرونا ویروس روی قلب

محمدرضا محمدحسنی در پاسخ به نگرانی مطرح شده مردم مبنی بر تاثیر ویروس کرونا روی قلب و عروق افزود: بیماری کرونا در فردی که قلب سالمی دارد می تواند عروق ریز یا همان میکرو واسکولار(تخریب رگهای خونی کوچک نظیر مویرگ ها) و عروق درشت قلب یا همان عروق کرونری (رگ‌های قلب) را درگیر کند.

وی با بیان اینکه ویروس کووید ۱۹ می تواند باعث نارسایی قلب راست شود، اظهار داشت: به دلیل درگیر شدن ریه، قلب راست (دهلیز راست، بطن راست) می تواند دچار نارسایی شود.

فوق تخصص بیماریهای قلب و عروق ادامه داد: این ویروس همچنین می تواند باعث التهاب عضله قلب یا همان میوکاردیت شود. التهاب عضله قلب یا همان میوکاردیت بسیار خطرناک است چراکه تخریب یا مرگ سلول‌های عضله قلب را به دنبال دارد.

کرونا باعث اختلال در عملکرد قلب

محمدحسنی با اشاره به اینکه درگیر شدن قلب با ویروس کرونا می تواند باعث آریتمی (اختلال ریتم قلبی) شود که خود این آریتمی هم می تواند بسیار خطرناک باشد بنابراین قلب یکی از اعضای هدف کرونا ویروس است.

وی یادآور شد: زمانی که تشخیص داده شد که بیمار ی به کرونا مبتلا شده یکی از بررسی های پزشکان قلب خواهد بود. اگر فرد مبتلا به بیماری قلبی شده باشد درمان و مراقبت های پزشکی دقیقی روی وی صورت می گیرد.

این فوق تخصص بیماریهای قلب و عروق تاکید کرد: یکی از اعضای اصلی و مهم بدن ریه است به همین دلیل باید مانع درگیری قلب و ریه شد.

محمدحسنی بیان داشت: گرفتاری های زیادی با انتقال ویروس کووید ۱۹ به بدن می تواند برای فرد ایجاد شود. اگر بیماری با عروق کرونری (رگ‌های قلب) درگیر شود می تواند سکته قلبی را برای فرد به دنبال داشته باشد.

 

وی ادامه داد: بیماری های عروق ریز و یا میکرو واسکولار(تخریب رگهای خونی کوچک نظیر مویرگ ها) می تواند باعث درد و سوزش سینه شود.

فوق تخصص بیماریهای قلب و عروق با بیان اینکه بیشترین علت مرگ در بیماران کرونایی، گرفتاری ریه است، تصریح کرد: ویروس کووید ۱۹ می تواند مغز، قلب، کلیه را هم درگیر خواهد کرد.

محمدحسنی در پاسخ به این سوال که آیا ویروس کووید ۱۹ باعث افزایش ضربان قلب و ایجاد مشکلاتی برای بیمار می شود یا خیر، گفت: بر اساس آمارهای بدست آمده مشخص شد که از هر ۵ مریض کرونا یک نفر دچار آسیب قلبی شدید می شود. ضربان قلب این بیماران می تواند دچار آریتمی یا بی نظمی شود.

اختلال در عملکرد قلب

وی تاکید کرد: افرادی که بیماری مزمن زمینه ای مانند بیماری قلبی، دیابت و آسم دارند باید مراقبت های بیشتری از خود داشته باشند چراکه ویروس کرونا این افراد را بیشتر از دیگران تهدید می کند.

فوق تخصص بیماریهای قلب و عروق بیان کرد: پیشگیری هایی که توسط مردم صورت می گیرد خیلی زیاد نیست، معتقدم حداقل این پیشگیری ها ۵۰ الی ۶۰ درصد است و برای اینکه بتوانیم به پیشگیری ایده‌آل برسیم افراد باید صدها نکته مهم را رعایت کنند. افراد باید از رفت و آمدهای غیر ضروری خودداری کنند و در جمع های خانوادگی هم شرکت نداشته باشند.

محمدحسنی ادامه داد: مردم باید حتما از دستکش، ماسک استاندارد استفاده کنند، زمانی که وارد خانه می شود کفش خود را در بیرون از منزل بگذارد، لوازمی که خریداری می کند را به صورت بهداشتی استریل کند.

کرونا و اختلال در قلب

آیا کرونا باعث سکته قلبی می شود؟

مسعود مردانی متخصص عفونی هم در این باره گفت: برخی از مبتلایان به کرونا به دلیل درگیری قلبی و ایجاد لخته در رگ های قلب دچارسکته قلبی می شوند که این سکته به دلیل ابتلا کرونا و در دوره حاد بیماری اتفاق می افتد.

وی دلیل کاهش تلفات ناشی از ویروس کرونا را تشخیص به موقع این بیماری دانست و گفت: دلیل کم شدن آمار مرگ و میر ناشی از ابتلا به ویروس کرونا علاوه بر کاهش تعداد مبتلایان تشخیص این بیماری در مراحل اولیه و آغاز روند درمان است، چرا که درمان زود هنگام از پیشروی این بیماری وبستری شدن مبتلایان جلوگیری می کند و باعث کاهش تلفات می شود.

این متخصص بیماری‌های عفونی عنوان کرد: ۷۵ درصد از دوران اپیدمی کرونا در ایران طی شده است و بعد اتمام این دوره از مرحله کنترل وارد مرحله مهار این بیماری می‌شویم.

ارسال نظر